Csatlakozás

Intézményeknek

Ha az Önök intézménye részt vesz a „Mindenkinek becsengettek”! programban, vagy szeretnének jelentkezni a program folytatására a következő félévtől, először regisztráljanak oldalunkon, majd vegyék fel felünk a kapcsolatot, hogy iskolájuk bekerüljön a résztvevő oktatási intézmények egyre növekvő táborába, adatlapjukat elérjék az érdeklődő szülők.

Önkéntesség

Az önkéntesség nemcsak lélekemelő, de az önéletrajzban is jól mutat, ezért csatlakozz Te is a mindig jó hangulatú Önkéntes csapatunkhoz! Az évente megrendezett gálák mellett a mindennapokban is szükségünk van segítő kézre, keress minket e-mail-ben, és jelentkezz egy vidám és népes csapatba!

Felajánlás

Vállalkozása profiljától függően ajánlhat fel terméket, szolgáltatást, melyeket hasznosítunk programunk során, legyen szó iskolai foglalkozásról, vagy rendezvényről. Ön ezáltal amellett, hogy jót tesz, vállalkozása logoját nemcsak weboldalunkon láthatja viszont, hanem a „Mindenkinek becsengettek!” rendezvények országos - sok esetben nemzetközi - kommunikációja során is. Írjon nekünk e-mail-t!

Szponzoráció

Állandó szponzoraink táborába könnyedén bekerülhet vállalkozása, hiszen a „Mindenkinek becsengettek!” program szponzorálásával (legyen szó pénzadományról vagy szolgáltatásról akár a program iskolai megvalósításához, akár a gálák lebonyolításához) fontos és igazán jó ügy mellé áll, melyet mi folyamatosan kommunikálunk programunk résztevői felé weboldalunkon és nyomtatott anyagokon. Írjon nekünk e-mail-t!

Facebook csatlakozás

Akik már csatlakoztak a „Mindenkinek becsengettek!” Facebook profiljához nem bánták meg, hiszen így az interaktív közösségi csatornán keresztül azonnal értesülnek a legfrissebb MBCS hírekről. Ne habozz, csatlakozz Te is!

Hírlevél feliratkozás

Ha első kézből szeretnél értesülni a friss „Mindenkinek becsengettek!” eseményekről, ha kíváncsi vagy a résztvevő osztályok legújabb képeire, ha csatlakoznál, de még nem döntötted el biztosan, iratkozz fel hírlevelünkre, és tudj meg többet - havi rendszerességgel jelentkezünk postaládádban!